Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Klaus Iohannis se va întâlni diseară cu Donald Trump

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele Klaus Iohannis va ajunge, marţi, la ora 21:00 a României, la Casa Albă din Washington, unde va fi întâmpinat de preşedintele SUA, Donald Trump, informează Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Klaus Iohannis va discuta cu preşedintele SUA Donald Trump despre securitatea în zona Mării Negre şi totodată despre disponibilitatea României de a găzdui mai mulţi militari americani în România. În acelaşi timp, România este disponibilă să mai trimită efective militare în Afghanistan. Rusia are o prezenţă militară în Crimeea.

Consiliul Suprem de Apărare al Ţării a aprobat, la sfârşitul lunii trecute, forţele armate care pot fi puse la dispoziţie. La întâlnire, şeful statului român va reitera chestiuni importante precum parteneriatul strategic, alocarea a 2% din PIB pentru Apărare şi relaţia economică în creştere dintre cele două state aliate în NATO.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. Si cu eliminarea vizelor pt. romani cum ramane ?. Parteneriatul strategic consta doar in faptul ca noi gazduim mai multi militari americani evident pe banii nostri, trimitem efective militare in Afganistan in sprijinul armatei americane, cumparam armament american respectiv avioane de lupta uzate americane contribuind astfel in cresterea nivelului de trai al poporului american . Si in schimbul acestora noi ce primim de la americani ?. Asa parteneri de incredere ne considera ca ne introduc vize ?….Sunt convins ca Sasul dambovitean ( Papagalul fara pene) nu va ridica aceasta problema si nu va conditiona nimic in legatura cu acesta cu toate ca ar trebui !. Americanilor le doare-n cot de noi doar banii nostri le trebe !.Cu rusii am putea face afaceri mult mai bune fara a deveni tinte rusesti ca in cazul de fata.

Lasă un răspuns