Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Fecioara(21 august - 20 septembrie)
Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 29.08

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Nu vrei să te complaci într-o stare de monotonie în care nimic nu se mai schimbă. Dacă lucrurile nu se mai mișcă de la sine, caută să aduci tu modificări în viaţa ta şi imediat te vei simţi cu mult mai bine, mai vesel și mulțumit de starea ta.

TAUR. Nu-ți convie schimbarea ce intervine, eşti chemat într-o altă locație decât unde a fost stabilit iniţial și nici călătoria nu îţi face plăcere. Eşti obosit şi nu-ţi arde ție de voiaj, sau ai mult de lucru şi vrei să-l termini, însă la destinație te vei simţi minunat.

GEMENI. Nu te afli în locul potrivit pentru a putea rezolva sarcinile pe care ți le-ai asumat. Anturajul în care ai nimerit mai mult te incurcă decât să te ajute, deci dacă vrei săţi finalizezi toate treburile cu bine, cautăţi alţi parteneri, alt mediu de lucru.

RAC. Nu accepta amânarea lucrurilor la nesfârşit atunci când răbdarea ta a ajuns la limită, ci trebuie să-i spui clar celuilalt că nu mai poţi permite niciun fel de păsuire. Ai nevoie în sfârşit de un răspuns concret, deci trebuie să-ți pui piciorul în prag.

LEU. Vine o veste excelentă exact când ai mai mare nevoie de o bucurie în viața ta cotidiană. Cineva din familie are de sărbătorit un eveniment fericit, sau poate e vorba de un succes de al tău personal, la care, probabil, astăzi ţi se va comunica rezultatul.

FECIOARĂ. Priveşti spre viitor cu sentimente contradictorii. Pe de o parte, firea ta optimistă te ajută să porneşti la drum cu convingerea că în cele din urmă totul va ieşi cum trebuie, iar pe de altă parte vezi obiectiv că există greutăţi și hopuri în acel plan.  

BALANȚĂ. Cât timp nu te simți pe un teren suficient de sigur, unde fiecare întrebare îşi are răspunsul, nu te poți relaxa. Cauți soluția la toate problemele si nu te lași până nu reuşeşti să le clarifici, abia după ce vezi lucrurile puse la punct te poţi odihni și tu.

SCORPION. Obiectele care îţi sar astăzi în ochi, parcă te cheamă să le și cumperi, dar rişti mult dacă te laşi furat de ispită. Ai putea cheltui sumă serioasă de bani pentru a achiziționa un obiect de care nu ai nevoie sau pe care apoi să nu-l mai îndrăgeşti.

SĂGETĂTOR. Banii te împiedică să pui bazele unei afaceri în care ţi-ai pus mari speranţe. Cu toate că rezultatele previzibile sunt chiar foarte bune, totuşi, ar fi nevoie şi de o investiţie financiară semnificativă, pe care, deocamdată, nu ai de unde să o obții.

CAPRICORN. Ai muncit foarte mult, iar rezultatele eforturilor tale se vor vedea şi se vor calcula în roade palpabile. Îţi pui în valoare capacitatea intelectuală, talentul cu care ești înzestrat şi dai dovadă de ambiţie şi de răbdare, până vei ajunge la rezultatul dorit.

VĂRSĂTOR. Eşti obişnuit cu tergiversarea lucrurilor, ca atare, tu nu încerci să dai nimic peste cap, ci încerci să te adaptezi la ritmul normal al muncii date. Pentru alţii, mai nerăbdători, e de-a dreptul frustrant, dar tu te adaptezi mai ușor la ritmul celorlalți.

PEȘTI. O soluţie de compromis, în majoritatea cazurilor poate rezolva chiar şi situațiile mai tensionate. Încearcă să propui tu cumva această variantă de mijloc, din care, practic, nimeni nu iese învingător, totuşi, fiecare găseşte ceva care să-l satisfacă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 20.02 Ne aflăm în zodia PEȘTI

Luna roz de solstițiu: O vizualizare rară pe 21 Iunie

Pe 21 iunie 2024, fenomenul astronomic rar al „Lunii căpșunilor” sau „Lunii roz” va coincide cu solstițiul de vară, oferind un spectacol impresionant pe cer, vizibil global, și marcat de o nuanță aurie datorită poziției sale joase pe cer.

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 06.04 Ne aflăm în zodia BERBEC