Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Adrian Năstase zice că Iohannis i-a furat tema de campanie din 2004

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Adrian Năstase a declarat că preşedintele Klaus Iohannis a preluat tema de campanie pe care a avut-o la alegerile prezidenţiale din 2004 şi anume “Normalitatea”. Fostul premier se întreabă dacă gestul nu este o recunoaştere tardivă a programului său de atunci.

“Am constatat că unul dintre candidaţii la prezidenţiale – Klaus Iohannis – a preluat tema mea principală de campanie, de la alegerile pentru prezidenţiale, din 2004. Tema preocupării pentru «normalitate» a fost prezentată în numeroase documente şi conferinţe pe care le-am susţinut în perioada 2002-2004 şi este sintetizată în volumul «Spre normalitate, Guvernarea reformelor. Reforma guvernării», publicată în 2004, ca suport pentru mesajele mele de campanie. Cartea poate fi accesată on-line şi pe site-ul meu”, a scris Adrian Năstase, duminică pe blogul personal.

“Preluarea acestei teme este oare o recunoaştere tardivă din partea actualului preşedinte a programului pe care l-am susţinut în 2004? Întrebarea are cu atât mai mult sens cu cât, aşa cum ne amintim, Klaus Iohannis, în 2004, l-a votat pe Băsescu preşedinte!”, a conchis fostul premier.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns