Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Rovana Plumb, respinsă definitiv pentru postul de comisar european

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European (JURI) a respins definitiv luni, 30 septembrie, candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru transporturi.

Anunţul vine la câteva ore după ce Rovana Plumb a transmis o scrisoare Comisiei JURI din PE, în care precizează că împrumutul controversat a fost achitat cu două apartamente deţinute de aceasta în România, astfel datoria care a generat îngrijorări în cadrul audierii sale în comisie nu mai există.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Nesimtita asta PSDista a avut tupeul sa trimita o asemenea scrisoare de clarificare catre Comisia JURI din PE ?…..Imprumutul controversat cum l-a primit de la UE in bani sau in apartamente in Rom. ?, sunt convins ca in bani ! ,atunci cum le-a achitat cu doua apartamente in Rom. ?, probabil prin executare !. Dar valoarea reala de piata ale celor doua apartamente din Rom. acopera in realitate valoarea imprumutului controversat ? sau asta nu mai este treaba Nesimtitei !……Dupa astea, acest personaj sinistru si controversat nu ar mai avea ce cauta in PE nici macar sa se plimbe in fata acestuia.

Lasă un răspuns