Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dosar penal pentru un tânăr care conducea fără permis o autotilitară la Carei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Tânăr, de 25 de ani, depistat de polițiști la volanul unei autoutilitare în municipiul Carei, fără a poseda permis de conducere.

Miercuri, 16 octombrie, în jurul orei 16:30, polițiștii Biroului Rutier Carei, au oprit pentru control, în municipiul Carei, o autoutilitară, condusă de un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Lucăceni.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoana de la volan nu posedă permis de conducere de nici o categorie astfel că în cauză au întocmit dosar penal.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Becheni – Un copil de 5 ani l-a cutitat pe unul de 9

Un copil de 9 ani a fost taiat cu un cutit de un baietel de 5 ani. Victima a fost transportata la spital insa n-a fost necesara internarea. Un baietel de 5 ani din Becheni, ai carui parinti erau plecati din localitate si care ramasese in grija bunicii, a luat un briceag din locuinta si l-a intepat in picior pe un alt copil de 9 ani.

PERCHEZIŢII ÎN ROMÂNIA

Clanuri de bătăuşi vizate

Marţi, 3 octombrie 2023, forţele de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti desfăşoară o amplă operaţiune cu scopul de a menţine un climat de ordine şi siguranţă publică şi de a combate activităţile ilegale în mai multe cartiere ale oraşului.