Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un jandarm în timpul liber a prins un hoț de haine

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un jandarm aflat în timpul liber a surprins în fața unui magazin din municipiul Carei o discuție dintre doi tineri, în care unui îi povestea celuilalt că a reușit să sustragă dintr-un magazin mai multe obiecte de îmbrăcăminte fără să fie prins de personalul de pază al magazinului.

Jandarmul i-a abordat pe cei doi, și-a declinat identitatea, iar în urma discuțiilor tânărul în vârstă de doar 16 ani a recunoscut că a sustras produsele respective din magazin, intrând în garderoba magazinului, unde le-a îmbrăcat sub propria îmbrăcăminte.

Jandarmul a solicitat sprijin patrulei de Ordine și Siguranță Publică aflată în serviciu, care a preluat continuarea cercetărilor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

1259 pachete de ţigări au fost confiscate la Halmeu

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul PTF Halmeu au descoperit 1.259 pachete ţigări, de provenienţă ucraineană, ascunse într-un locaş special amenajat prin modificarea portbagajului, în autoturismul unui cetăţean maghiar.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar ţigările şi autoturismul au fost confiscate.