Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cu trei baschetbaliste de la CSM Satu Mare, România joacă joi cu Danemarca

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Naționala feminină de baschet feminin a României s-a reunit zilele trecute la Timișoara. Acolo s-a pregătit pentru preliminariile FIBA Women’s EuroBasket 2021 sub comanda antrenorului Ayhan Avci. Pentru primele două jocuri din cadrul Grupei D, cu Danemarca și Cehia, staff-ul tehnic, condus de turc, a convocat 14 sportive de la diferite cluburi din țară și străinătate. Iar joi, de la ora 18:00, în sala “Constantin Jude” din Timișoara, tricolorele vor întâlni Danemarca într-un meci transmis de Digi Sport.

Din lotul pentru această “dublă” fac parte și trei jucătoare legitimate la CSM Satu Mare. Este vorba de Carla Popescu, Adina Stoiedin (foto) și Alina Podar. Sătmăreanca Claudia Cui (Pop) a fost convocată inițial, dar s-a accidentat în meciul susținut de echipa sa, Galatasaray Istanbul, în cupele europene la Sfântu Gheorghe.

Din lotul României mai fac parte: Annemarie Părău, Nora Demeter, Nicolett Orban (Sepsi), Ecaterina Armanu, Romina Filip (Olimpia Brașov), Gabriela Irimia, Alexandra Ghiță (CSM Târgoviște), Tunde Kilin (“U” Cluj-Napoca),
Gabriela Mărginean (Cukurova Basketbol), Elisabeth Pavel (Basket Costa l’Unicef), Ashley Walker (Passalacqua Basket Ragusa).

Din actuala campanie de calificare la FIBA Women’s EuroBasket 2021 învingătoarele celor nouă grupe vor obține vizele pentru turneul final împreună cu alte cinci naționale, cele mai bune de pe locul 2. Grupa D este compusă din România, Italia, Cehia și Danemarca.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns