Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Amenzi şi material lemnos confiscat luni de poliţiştii sătmăreni

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Trei societăţi comerciale de profil au fost verificate luni, 18 noiembrie, de către poliţiştii sătmăreni, care au efectuat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului criminogen în domeniul silvic.

În vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranţă civică, a prevenirii şi combaterii eficiente a fenomenului criminogen în domeniul circulaţiei, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos, precum şi verificarea trasabilităţii acestuia, poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică din Poliţia oraşului Carei şi lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Judeţene Satu Mare au efectuat un control cu privire la transportul, depozitarea şi comercializarea materialelor lemnoase pe raza municipiului Carei.

Cu această ocazie au fost verificate 3 societăţi comerciale de profil şi au fost controlate 4 autovehicule. În acest context, poliţiştii au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 3.000 de lei, fiind ridicat în vederea confiscării 3 mc material lemnos, în valoare totală de 527,52 de lei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns