Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Șapte candidați pentru un post de selecționer

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Așa cum se știe, după ratarea calificării directe la Euro 2020, naționala de fotbal a rămas fără antrenor în urma demisiei (demiterii?) lui Cosmin Contra.

Dar naționala României nu poate rămâne multă vreme fără antrenor mai ales că barajul cu Islanda se va disputa în martie 2020. Doar că nu sunt prea mulți doritori să preia echipa. Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnnice FRF, susține că are o listă cu mai multe propuneri de antrenori și că numele noului selecționer este posibil să se afle până marți, când Federația Română de Fotbal va avea o conferință de presă oficială.

Potrivit lui Stoichiță, pe listă se află următoarele șapte nume de posbili selecționeri: Mirel Rădoi, Gică Hagi, Dan Petrescu, Marius Șumudică, Mircea Rednic, Ladislau Boloni și Laurențiu Reghecampf. Din păcate, așa cum afirmă unii specialiști, unele nume sunt incluse pe această listă doar ca să facă impresie.

Astfel, este puțin probabil că Hagi să renunțe la proiectul cu Viitorul în timp ce Petrescu va continua sigur cu CFR pentru că îl aștepată primăvara europeană. Șumudică este sub contract în Turcia, cu Gaziantep, și este puțin probabil să renunțe. Pe de altă parte și Federația nu ar dori să lucreze cu un antrenor incomod, cu gură mare. Boloni și Reghecampf nu prea intră în discuție ei declarând că nu acceptă să lucreze pentru echipa națională în acest moment.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns