Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Se vor schimba până pe 1 Decembrie drapelele pe traseul Satu Mare – Valea Vinului?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Zilele trecute am fost sunaţi la redacţie de către Angela C., cititoare a ziarului nostru. Ea ne-a pus întrebarea: Se vor schimba până pe 1 Decembrie drapelele de pe traseul Satu Mare – Valea Vinului?

Apoi a spus: “Nu-mi pot imagina că primarii de pe traseul Satu Mare – Valea Vinului sunt atât de ocupaţi că au lăsat până în ultimul moment, schimbarea drapelelor tricolore din satele traversate de drumul la care fac referire. Numai cine nu vrea, nu poate observa că majoritatea drapelelor sunt rupte de vânt, dovadă că a cam trecut ceva vreme de la amplasarea lor pe stâlpi. Mai e puţin şi este Ziua Naţională a României. Măcar din respect pentru această sărbătoare, dar şi pentru locuitorii satelor, trebuia sa ia măsuri din timp pentru schimbarea drapelelor.
Nu m-aş mira să fie invocată austeritatea bugetară, lipsa banilor, dar cu siguranţă este un motiv greu de acceptat, în condiţiile în care nu-mi imaginez că ar fi vorba despre un efort financiar foarte mare. Chiar şi în sărăcia pe care o administrează, măcar pe traseul principal, cel străbătut de drumul judeţean ar fi necesară schimbarea drapelelor. Normal ar fi ca acest insemn naţional să se regăsească şi pe străzile lăturalnice ale satelor şi comunelor, dar pe artera principală cred că este obligatorie prezenţa steagurilor”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns