Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Procurorul Ioan Rusu a încetat din viață

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Duminică, 8 decembrie, procuror IOAN RUSU a încetat din viață la 81 de ani. Născut la data de 11 octombrie 1938 în satul Codor, comuna Jichiș, județul Cluj, IOAN RUSU a absolvit Liceul Andrei Mureșan Dej, Facultatea de Drept din Cluj, iar din 1964 până în 2001 a activat ca procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, unde de-a lungul timpului a deținut funcții de execuție și de conducere.

În perioada 1971 – 1979 a fost procuror-șef adjunct la Procuratura Județeană Satu Mare, ulterior Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, iar în perioada 1979 – 2001 a fost procuror-șef. Din 2001 până în 2005 a deținut funcția de procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, de unde a intrat în pensie.

Procurorul IOAN RUSU a fost nu doar un profesionist desăvârșit, ci și un familist convins. Din 1967 este căsătorit cu Ioana, iar împreună au un fiu, Cristian, căsătorit și el. IOAN RUSU s-a declarat pe deplin fericit și împlinit când au venit pe lume cei doi nepoței Ana Maria și Mihai Ioan.

Duminică, în Postul Nașterii Domnului, procurorul IOAN RUSU a părăsit această lume.

Redacțiile Informația Zilei și Informația TV transmit sincere condoleanțe familiei.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

Lasă un răspuns