Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sătmărean revoltat că locul de parcare se rezervă doar cu acte originale

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Zilele trecute am fost contactaţi din Italia de către cititorul nostru Nicolae Lăpuşte, domiciliat în Micro 14. El este revoltat că un loc de parcare nu poate fi rezervat decât cu acte originale.

“Sunt plecat în Italia şi mă întorc peste câteva luni. Aş vrea să-mi plătesc din nou locul de parcare din faţa blocului de pe strada Prahova 24. Îl am de când s-au amenajat parcările în cartier. La ADP însă nu s-a lucrat în primele zile din an şi nu am putut plăti înaainte de a pleca. I-am lăsat mamei mele copie după talonul maşinii, dar nu au vrut să-i ia banii pe motiv că nu are actul original. Eu sunt plecat cu maşina, nu pot trimite în ţară talonul, dar aş vrea să am rezervat locul de parcare pe când mă întorc. Nu este normal să ceară originalul, pentru că eu plătesc de câţiva ani, nu sunt client nou”, ne-a relatat cititorul nostru.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

5 comentarii

  1. Nu mi se pare corect sa nu pot lua un loc de parcare dacă stau în chirie, ai faptul ca cei care mai au garaje sa ocupe și locurile puține de parcare care nu sunt rezervate, și mașinile care nu au nici asigurare Nici Itp stau parcate de asemenea pe acele puține locuri care sunt pt vizitatori

  2. Sunt si eu o persoană plecată în străinătate și
    mentionez că nu mă cred “specială ” dupa cum susțin
    unii . Nu vreau să cred că există asemenea persoane
    meschine,prost educate si invidioase care încă cred ca au mai multe drepturi in țară ca si noi cei plecați! Vă garantez că si noi plătim taxe si impozite la fel ca voi si nu avem facilități …așa că nu mai fiți așa ridicoli cu astfel de afirmatii!

  3. Ființă Dan.e necinstit si josnic sa nu faci absolut nimic pentru tarisoara asta, dar ai pretentii când vizitezi Țara, ai plecat te rog sa ai respect față de cei care au decis să ducă în spate cu bune cu rele aceasta tara din salar de 450 euro nu de 1000-2000 euro.sa nu crezi ca cei rămași o duc mai bine.dar sant responsabili.Cand vine diaspora acasa este gargara la vama desi voi o aglomerati, e plin de accidente ca ati uitat de unde ati pornit cu gumă turbo si chiloți de la rusi 3 buc.la 10 lei.Rusineeeee

  4. Sistemul este greoi si intretinut de birocratia excesiva,doar pentru a umfla schema cu tot felul de indivizi pilosi si cu grade de rudenie intre ei.Faceti voi de I.Z o ancheta la primarie si regiile primeriei sa vedeti un fel ISU DOLJ.
    Dar sa revin la tema.Cum vad eu problema rezolvata simplu.
    1.Cine nu plateste impozitul catre primarie pana la finele anului in curs,respecti,31.12. pierde dreptul de reinchiriere a parcari,atentie, chiar daca si-a platit parcarea in anul care a expirat.
    2.Cetatenii nu ar trebuii sa duca niciun act la plata reinchirierii parcarii,daca cei de la ADP,ar verifica la FINANTELE LOCALE,care CULMEA APARTINE TOT de PRIMARIE,adica de EI,ca masina(ile) nu au fost radiate din circulatie si s-a platit impozit pe anul trecut.
    3.De ce copie dupa buletin ?Pai nu am platit la ei(FINANTELE LOCALE) impozitul pe casa ,tot la aceasi adresa si CULMEA ,CU ACELASI NUME de PROPRIETAR?
    Spuneti cum—- se numeste bataia aceasta de joc fata de cetatean.
    @ prestor,odata ce ai inchiriat parcarea este problema proprietarului cum si cand o foloseste,asta asa ca sa intelegi elementarul drept costitutional,pe banii platiti indiferent cand si unde ,daca este legal!

Lasă un răspuns