Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Judoka de la CSM Satu Mare, într-un stagiu de pregătire la Oradea

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Zilele acestea, judoka de la CSM Satu Mare participă la un stagiu de pregătire la Oradea unde sunt prezenți sportivi de la mai multe cluburi din țară și loturile naționale și olimpice de tineret și seniori.

Acest stagiu de pregătire este unul foarte benefic în vederea participării la competițiile din perioada următoare, când în 15 februarie va avea loc la Câmpia Turzii etapa de euroregiune pentru categoriile de vârstă U16 și U14, iar in perioada 21-23 februarie la Deva va avea loc finala campionatului național U18. Cei șase sportivi sunt însoțiți de antrenorii Marian Halas și Vasile Fușle.

Federația Română de Judo a publicat recent calendarul intern și internațional pe anul 2020. Satu Mare apare în trei rânduri, de fiecare dată în luna mai. Astfel, între 8 și 10 mai se va organiza un turneu de Masters – Veterani și tot în acea perioadă și Cupa Satu Mare la U13 și U15. În perioada 22-24 mai, finalele Campionatului Național de judo U15, individual și echipe se vor organiza în Satu Mare sau Dumbrăvița.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns