Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Se derulează ediția cu numărul 19 a concursului național LicArt

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Din octombrie 2019 până în martie 2020 se desfășoară o noua editie, a 19-a, a celui mai mare concurs de arte – LicArt, coordonat de omul de cultura si jurnalistul Radu Herjeu.

Dacă ești licean, îți place să faci fotografii sau scrii poezii, Festivalul Național de Arte pentru Liceeni așteaptă înscrieri pe www.licart.ro. Premiile sunt cele mai mari acordate în Romîânia la astfel de competiții (anul trecut au depășit 15.000 de lei). Finaliștii vor participa la o Tabără națională de creație și pot fi remarcați de una dintre personalitățile din domeniile fotografic și literar care sprijină acest festival prin participarea la Marile Jurii.

LicArt este organizat de Clubul ”Nouă ne Pasă”, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale. În fiecare lună sunt alese creații semifinaliste la categoriile poezie, fotografie alb-negru, fotografie color sau portret foto. Deocamdată din Satu Mare a trecut de prima etapă de selecție Raluca Pintea de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, cu o fotografie înscrisă în secțiunea portretelor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns