Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

A fost numit al doilea subprefect de Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Şedinţa de Guvern din 4 februarie 2020 a fost extrem de bogată în hotărâri şi ordonanţe de urgenţă. La capitolul “Hotărâri”, la punctul 20, apare:

“HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Satu Mare de către Bota Cosmin-Gheorghe.”

Asta înseamnă că judeţul Satu Mare are din 4 februarie doi subprefecţi: Tamas Altfatter din partea UDMR şi Cosmin Bota din partea ALDE.

Cosmin-Gheorghe Bota este un consilier judeţean din partea ALDE. Pentru a îndeplini funcţia de subprefect, el va trebui să demisioneze din funcţia de consilier judeţean şi să “iasă” din partid.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

5 comentarii

  1. In loc sa reduca aparatul bugetar, guvernul PNL…..( mai bine nu scriu ca n-o sa-mi afiseze astia comentariul). Ca sa fiu pe placul gazdelor eu zic sa se infiinteze inca cel putin 10 posturi de subprefecti mancatori de bani publici ca sa aiba boii ce trage in caruta !. Totodata trebe infiintata si institutia subprefectilor . Acordati si pensie speciala pt. acestia.

  2. Asa lupta PNL cu “aparatul de stat supradimensionat”? Deja PNL incepe sa dezamageasca. Tare ma tem ca toate astea se vor intoarce impotriva lor asa cum s-au intors si impotriva PSD.
    Chiar nu exista oameni destepti si lucizi nici in PNL? De ce a fost nevoie sa inventeze alte posturi de bugetari?

Lasă un răspuns

Cum vi se par impozitele locale în Satu Mare?

Cum vi se par impozitele locale în Satu Mare?

Explorând percepția contribuabililor sătmăreni despre impozitele locale, sondajul își propune să afle dacă acestea sunt considerate mari, mici sau acceptabile, pentru a informa și îmbunătăți politicile fiscale locale.”