Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Fotoreporterul Gheorghe Iancu, invitat la emisiunea “În Slujba Comunității” de la ITV

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Gheorghe Iancu, martor obiectiv al transformărilor suferite de municipiul și județul Satu Mare în ultimii 50 de ani, este invitatul emisiunii “În Slujba Comunității” care va fi transmisă duminică, 9 februarie, de la orele 13.00 și 20.00 la Informația TV.

Invitatul vorbește despre cum a ajuns fotograf și dragostea pentru obiectiv, dar și pentru istoria Sătmarului. Este omul care a fotografiat cele mai multe clădiri din oraș, demonstrând în imagini evoluția dar și decăderea urbană și rurală.

Colecțiile sale de imagini, valoroase informații istorice, au fost achiziționate recent de Muzeul Județean. O primă expoziție cu aceste imagini va fi realizată cu prilejul împlinirii a 50 de ani de la inundațiile din 1970.

Pentru că Gheorghe Iancu s-a lansat de fapt ca fotograf în acele momente, o mare parte din fotografiile realizate de el ilustrează albumul “Epopee pe Someș”. Așadar, duminică puteți urmări o nouă lecție de istorie locală la Informația TV.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

PDL roagă Consiliul Judeţean Satu Mare să nu mai organizeze şedinţe haotice

La obişnuita conferinţă de presă din fiecare joi, liderii PDL au abordat subiecte de interes naţional dar şi local. De această dată conferinţa a fost susţinută de Petre Mureşan – preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Radu Giurca – consilier judeţean PDL şi Dinu Birtoc – viceprimarul comunei Călineşti.

Din partea PDL Satu Mare au fost prezenţi în sală şi Sorin Ghilea – secretar general PDL Satu Mare, av. Adrian Cozma – preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret PDL Satu Mare şi Vasile Berinde – consilier judeţean PDL Satu Mare.