Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Jumătate de kilogram de bijuterii, descoperite în bagajele unei femei

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În 12 februarie, în jurul orei 20:30, la P.T.F. Aeroportul Internaţional Henri Coandă s-a prezentat pentru a intra în ţară, cu o cursă din direcţia Istanbul, o femeie, cetăţean român, în vârstă de 41 ani. După ce a ridicat bagajul de cală, persoana în cauză s-a deplasat spre ieşire pe culoarul verde, destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autorităţilor vamale.

Acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra femeii şi bagajelor acesteia, în urma căruia au fost descoperite nedeclarate în bagajul de cală mai multe bijuterii din metal galben, marcate ca fiind din aur, în greutate totală de 535,55 grame.

Ca urmare a celor constatate, întreaga cantitate de bijuterii, în valoare de aproximativ 100.000 lei, a fost reţinută de către autoritatea vamală în vederea expertizării, urmând să fie dispuse măsurile legale în vigoare.

Sursă: Poliţia de Frontieră

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Tânăr din Satu Mare prins beat la volan

În cadrul acţiunilor de prevenire a evenimentelor rutiere, agenţii de circulaţie din cadrul IPJ Satu Mare au constatat 120 contravenţii aplicând sancţiuni în valoare de 9.030 lei.

Sigla Informatia Zilei

Amenzi şi permise suspendate

Polițiștii rutieri, acționând în vederea supravegherii și controlului traficului, au sancționat cu fermitate abaterile comise de conducătorii auto, reținând miercuri, 13 iunie, 4 permise și aplicând 320 de amenzi în valoare de peste 20.000 lei.