Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

780 de amenzi date de polițiști în patru zile

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 5-8 martie activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 780 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii rutieri sătmăreni au fost angrenați la data de 5 martie într-o acțiune în sistem integrat împreună cu polițiștii din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Bihor, Maramureș și Sălaj, care a avut ca scop prevenirea evenimentelor rutiere și reducerea riscului rutier pe principalele artere de circulație, pe raza celor 4 județe implicate.

În urma acestor activități la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare s-au aplicat peste 510 sancțiuni contravenționale la regimul rutier, au fost reținute 30 de permise de conducere și de asemenea polițiștii au ridicat 11 certificate de înmatriculare.

Bărbat de 32 de ani, prins la volan fără permis în Tășnad

În 7 martie, în jurul orei 17:45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tășnad au identificat pe raza localității Tășnad un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani din județul Bihor.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că persoana depistată la volan nu posedă permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns