Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Turneul de la Indian Wells, anulat

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ediția 2020 a turneului de la Indian Wells a fost anulată. Motivația, una singură, este dată de amenințarea cu CORONAVIRUS. Turneul ar fi trebuit să aibă loc în perioada 12-22 martie cu prezența la start a ultimilor campioni, Bianca Andreescu și Dominic Thiem. A existat opțiunea disputării turneului fără spectatori, dar ea a fost respinsă în cele din urmă de către organizatorii competiției californiene.

“Departamentul de Sănătate Publică din Riverside County a declarat o urgenţă de sănătate publică în Coachella Valley după confirmarea unui caz local de CORONAVIRUS (COVID-19). Ca urmare, BNP Paribas Open nu va avea loc din cauza îngrijorărilor privind coronavirusul şi pentru securitatea participanţilor şi spectatorilor. Această decizie a fost luată în urma sfaturilor profesioniştilor din medicină, Centrului de Control al Bolilor şi Statului California”, se arată într-un comunicat al celor care organizează Indian Wells.
Conform autorităților americane, duminică erau înregistrate 539 de cazuri de infectare cu CORONAVIRUS în SUA, dintre acestea 114 fiind în California. 22 de persoane au murit în America din cauza acestui virus.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns