Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Horoscop Informația Zilei (6 aprilie 2020)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Berbec (19 martie - 20 aprilie)
Berbec (19 martie – 20 aprilie)

Ne aflăm în zodia Berbec.

BERBEC. Prudența te poate scăpa de multe neplăceri, deci nu te băga singur în gura lupului. Dacă te-ai lăsa furat de tentații poți fi sigur că ele ar lăsa urme și ți-ai plăti cam scump ispitele, dar acceptând măsurile obligatorii toate acestea le poți preveni.

TAUR. Trebuie să împaci cumva ceea ce îți transmite inima și ce încearcă să te avertizeze mintea, căci cele două planuri nu se află în echilibru perfect. Mintea îți spune să nu pui la suflet tot ce se petrece în jur, însă dacă ești nepăsător vei suporta consecințele.

GEMENI. Sarcinile profesionale se află în prim plan și aproape toată ziua ești cu telefonul la ureche pentru a le rezolva. Iei legătura cu diverse instituții, cauți specialiști care dețim cheia problemei, iar în cele din urmă ai noroc și toate se vor soluționa.

RAC. Începi ziua de astăzi cu o stare de spirit destul de deprimată, dar vor apărea suficiente vești bune pe parcurs ce te fac să uiți de supărări. Probabil te-ai trezit cam prost dispus, sau primele știri ale zilei îți creează o stare neplăcută, dar vei depăși momentul.

LEU. Intervii ca un salvator în acțiunile unor prieteni fără să aștepți nimic în schimb. Când ești conștient că numai tu poți oferi soluția la problemele altora te simți excelent dacă celălalt te ascultă, îți urmează sfatul și te anunță că totul s-a rezolvat cu bine.

FECIOARĂ. Orice fleac de noutate te poate entuziasma astăzi, cu toate că nu ai fost niciodată genul de om care se mulțumește cu nimicuri. Apar tot felul de vești minore, dar te bucuri de ele, parcă fi evenimente importante de care nu poți avea parte oricând.

BALANȚĂ. Oricum ai vrea să fii un bun profesionist și un familist cum scrie la carte în același timp, astăzi trebuie să alegi între cele două. Tu ai o gândire logică, iar în situații de criză ești capabil să analizezi la rece și să decizi unde e mai mare nevoie de tine.

SCORPION. Ți-ai făcut cândva un plan, însă din lipsă de timp nu l-ai finalizat, iar acum a revenit în centrul atenției. Este un proiect cu implicație majoră, care ar putea aduce o transformare importantă în viața ta. Ai o oarecare reținere, dar totul va ieși perfect.

SĂGETĂTOR. Ai vrea să pleci undeva, ți-e greu să stai acasă și simți că nimic nu te ajută să ieși din această stare. Ai vrea să evadezi din cotidian, dar fiindcă ești conștient că acum nu se poate cauți să citești ceva frumos ce-ți aduce aminte de locuri minunate.

CAPRICORN. Starea ta emoțională este fragilă, încât ți-ar face plăcere să rămâi singur, să nu vezi nici chip de om toată ziua. Însă ai noroc că astăzi ți se oferă șansa de a nu sta de vorbă cu nimeni, iar problemele de serviciu îți vor abate atenția de la neajunsuri.

VĂRSĂTOR. Faci bani din activități intelectuale marcate de mari competiții. Pe tine nu te sperie deloc confruntarea cu rivali la fel de buni ca tine, pentru că tu ești înzestrat cu un talent aparte de a te lupta pentru opinia sau poziția ta, chiar dacă te lupți online.

PEȘTI. Discuțiile de astăzi cu persoane aflate la distanță sunt promițătoare pentru că îți aduc la cunoștință informații de care te vei folosi cu succes în perioada următoare. Vei avea o bună colaborare cu o persoană de care te simți și tu atașat emoțional.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 29.09 Ne aflăm în zodia BALANȚĂ