Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

În perioada Sărbătorilor Pascale, 25 de șoferi au rămas fără permis

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 17 – 20 aprilie , activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ.

Astfel, în perioada 17 – 20 aprilie, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de urgență, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 210 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 62 500 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 25 de conducători auto și au ridicat 10 certificate de înmatriculare.

Astfel 19 conducători auto, cu vârste cuprinse între 25 și 47 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze de la 101 km/h la 142 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Permis de conducere

7 şoferi au rămas pietoni

În perioada 21-23 iunie, în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 308 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 25.000 lei. De asemenea, 7 şoferi au rămas fără permis de conducere .