Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare: În minivacanța de 1 mai au fost suspendate 47 de permise

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 30 aprilie – 3 mai, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ.

APe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de urgență, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 310 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 120.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 47 conducători auto, dintre care 27 au fost ridicate pentru depășirea limitei de viteză cu peste 50 km/h, 10 pentru alcoolemie, 3 pentru neacordarea priorității de trecere, iar 7 pentru alte abateri.

Totodată polițiștii au procedat la ridicarea a 12 certificare de înmatriculare pentru neregulile constatate.

Sursă: IPJ Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Ionel B. a furat un cal şi o căruţă

Un bărbat a fost prins de poliţişti după ce a furat o căruţă cu cal cu tot. Duminică după-amiază poliţiştii Secţiei Petreşti au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către o localnică din Vezendiu despre faptul că un bărbat i-ar fi sustras căruţa şi un cal.

Sigla Informatia Zilei

Un oşan din Batarci şi-a înjunghiat fiul

Un oşan de 29 de ani din Batarci a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de tatăl său. Marţi seara, într-o familie din Batarci a avut loc un scandal între tată şi fiu. Pe fondul discuţiilor, tatăl şi-a înjunghiat fiul.