Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare: De 1 mai, aproape de miezul nopții, a condus cu o alcoolemie de 0,79 mg/l

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În 1 mai, în jurul orei 23.50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au depistat un conducător auto, de 32 de ani, din municipiul Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

Sursă: ISU Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Vasile B. a furat 40 litri de băuturi alcoolice

Un localnic din Turţ, care fusese plecat la muncă în străinătate, s-a întors de Sărbători acasă şi a constatat că-i lipsesc din locuinţă aproape 40 de litri de băuturi alcoolice, ţuică şi sticle de vin îmbuteliate. Bărbatul a reclamat luni furtul la Secţia 8 Gherţa Mică Poliţie Rurală, poliţiştii găsindu-l în aceeaşi zi pe principalul suspect.

Sigla Informatia Zilei

Doi frati sunt acuzati de furt calificat

Doi tineri din Carei, de 18 si 24 de ani, sunt suspectati de politistii de investigatii criminale de comiterea a patru infractiuni de furt, prejudiciul cauzat de acestia fiind de 3100 lei.