Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Horoscop Informația Zilei (19 mai 2020)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ne aflăm în zodia Gemeni.

BERBEC. Nu pune la suflet conflictele ce se ivesc în preajmă, căci acestea nu au nicio legătură cu persoana ta. Cei din jurul tău se hărțuiesc pentru supremație, dar tu știi bine că niciunul dintre ei nu are nici cea mai mică șansă să calce pe acea treaptă mult râvnită de pe scara ierarhică.

TAUR. Ai ceva bănuți puși deoparte, pe care îi tot aduni de ceva vreme, dar sentimentul de avuție nu durează prea mult. Banii vin și se duc, dar în ultimă instanță ceea ce îți cumperi acum va fi de mare folos, deci nu ai niciun motiv de supărare, pentru că nu-i arunci pe lucruri inutile.

GEMENI. Faci parte dintr-un colectiv unde sunt doar persoane dragi sufletului tău, iar relația ce vă leagă trece dincolo de simpla colegialitate sau de cooperarea pentru un scop comun. Există o afinitate aparte între voi, o strânsă legătură sufletească care parcă vă leagă ca pe o mare familie.

RAC. Se apropie vacanța, concediul, sau poate un weekend prelungit pe care îl pregătești în mintea ta de o bună vreme. Îți dorești nespus de mult să pleci într-un loc unde nu ai mai umblat, dar se pare că nu este momentul potrivit pentru așa ceva, deci vei mai amâna această călătorie.

LEU. Ai de lucru săptămâna asta, nu glumă, și nu va fi ușor nici mai departe, dar și rezultatele ce se conturează vor fi pe măsura eforturilor depuse. Ți se arată un venit suplimentar apreciabil sau o apreciere excelentă la un interviu, la un examen, iar reușita atrage după sine noi realizări.

FECIOARĂ. Chiar dacă tu ai idei grozave, acestea deocamdată nu pot fi transpuse în practică din cauza lipsei unei anumite sume de bani. Trebuie să faci rost de ei sau să aștepți să se mai adune câte ceva în cont, abia după aceea te vei putea apuca de un astfel de proiect de anvergură.

BALANȚĂ. Ești plin de entuziasm și de optimism cu privire la un moment, un examen care se apropie în viața ta, și îl aștepți cu nerăbdare. Știi că niciun succes nu se dă pe gratis, deci dacă vrei cu adevărat să iasă totul așa cum îți dorești mai ai de muncit și vei mai face câteva nopți albe.

SCORPION. Ai planuri mari pentru viitor cu privire la cariera, la funcția sau la poziția ta profesională. Dacă te gândești să urmezi o altă facultate sau alegi să te înscrii la un curs de perfecționare, nu mai sta prea mult pe gânduri, fă-ți dosarul și profită de momentul prielnic ce ți se oferă.

SĂGETĂTOR. Viața sentimentală îți poate oferi cele mai multe bucurii astăzi, deoarece ai parte de momente romantice, pline de tandrețe în compania partenerului tău de suflet. Cei căsătoriți vor putea discuta și își vor face planuri mai mult legate de confortul casnic și de binele comun.

CAPRICORN. Ai o reacție potrivită în fața unei situații aparent dificile și nu îți pierzi cumpătul, așa cum fac ceilalți. Ai în jurul tău numai oameni îngrijorați, care se plâng mereu, nimic nu le convine, dar au noroc cu tine, pentru că tu știi să-i potolești pe toți cu calmul tău proverbial.

VĂRSĂTOR. Viața de cuplu reia cursul său normal, datorită unei discuții calme, echilibrate pe care o porți cu partenerul. Este o zi ideală pentru clarificarea neînțelegerilor, împăcări, pentru un sprijin reciproc la nevoie, totul e să fiți amândoi la fel de dispuși să stați la masa tratativelor.

PEȘTI. Ți se prevestește o zi perfectă pentru o victorie frumoasă într-o confruntare intelectuală. Un examen important, o discuție prin care trebuie să-ți impui punctul de vedere, un concurs de rang înalt sau un interviu pentru un job îți pot aduce un succes, aproape nesperat de mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 25.03 Ne aflăm în zodia BERBEC

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 21.04 Ne aflăm în zodia TAUR