Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Horoscop Informația Zilei (28 mai 2020)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ne aflăm în zodia Gemeni.

BERBEC. Ori de câte ori încerci să priveşti spre etapele viitoare ale unui plan pe care tocmai îl derulezi în această periodă, nu eşti nicicum mulţumit de perspective. Ai vrea să faci multe, dar nu ai cu cine, colaboratorii tăi nu îşi prea dau interesul, deci fă și tu astăzi mai bine altceva.

TAUR. Nu eşti în cea mai bună formă, dar cum ajungi la locul de muncă lucrurile se schimbă una-două. Buna dispoziţie care domină anturajul pare a fi molipsitoare, deci te vei simţi şi tu bine cu ei, iar umorul tău cu care ești înzestrat îi înveselește și mai mult și pe colegii tăi.

GEMENI. O călătorie la munte sau la mare ar putea avea acum un efect excelent asupra psihicului tău, dar deocamdată nu poţi pleca nicăieri. Probleme pe care nu le-ai putut rezolva în ultima vreme nu îți lasă timp de destindere, iar până când mai ai treabă, nu poți visa la concediu.

RAC. Noutățile ce ajung la urechile tale te bucură, pentru că afli lucruri bune despre o activitate delectantă sufletului tău. Poate fi vorba de o acțiune de voluntariat, care primește, în sfârșit undă verde, sau despre un proiect aducător de venituri, care în sutuația dată nu putea fi continuat.

LEU. Totul este romantic în jurul tău, totul îţi inspiră doar pasiune şi iubire, încât nici nu ai putea să nu te îndrăgosteşti într-o astfel de atmosferă. Partenerul îți oferă tot, te răsfaţă în gesturi de tandreţe şi te face să te simţi alături de el cel mai important om din univers.

FECIOARĂ. Şefii îţi dau prea mult de lucru, pentru că au văzut, cu alte ocazii că eşti harnic și capabil de realizări, deci pretind şi mai mult de la tine. Încerci cumva să le faci pe plac, dar eşti suficient de dezgheţat să depui acest efort doar atunci când ţi se și răsplăteşte pe măsură.

BALANȚĂ. Te simţi bine în starea în care te-ai blocat și observi că asta corespunde pe deplin tuturor nevoilor tale. Ce-i drept, te afli într-o stare foarte comodă, nimic de zis, însă nu ai niciun câştig pe urma ei, deci nu ai cum să stai așa de liniștit, deci ești nevoit să mergi mai departe.

SCORPION. Faci parte dintr-un grup marcat de concurenţă şi confruntări de idei, unde toată lumea se luptă să iasă cumva în evidenţă. Nu te regăseşti în acest anturaj, dar dacă tot eşti nevoit să-ţi expui şi tu gândurile și proiectele, vei ieşi învingător, fără să depui prea mult efort.

SĂGETĂTOR. Nu te lăsa influenţat de o persoană care vrea să mergi în direcţia pe care ţi-o indică, deoarece pare să fie o pistă falsă. Ai tu planurile tale bine concepute, ştii bine ce ai de gând să faci, iar dacă totuşi crezi că propune ceva bun, mai întâi verifică-i amănunțit spusele!

CAPRICORN. Se apropie concediul, sau cel puțin un week end prelungit, iar tu abia aştepţi să pleci, în sfârşit, undeva, unde eşti convins că te vei simţi binet. De fapt, oriunde vei pleca va fi o evadare din infernul monotoniei, dar pentru a evita neplăcerile, caută să respecți regulile.

VĂRSĂTOR. Tot ce ţi-ai planificat pentru astăzi trebue să le amâni, sau să le reprogramezi, căci intervine ceva în program ce nu se va putea rezolva altădată. Nu îţi faci tu griji din cauza asta, schimbarea nu te deranjează, poate chiar te bucuri, căci ceea ce a survenit îţi face plăcere.

PEȘTI. Iei o atitudine de om responsabil şi vrei să te concentrezi cât mai eficient asupra unui proiect important, de care ar putea depinde reputaţia ta profesională. Cariera ta se va consolida datorită rezultatelor la care vei ajunge, deci ia cât se poate de serios sarcinile care îți revin!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 28.10 Ne aflăm în zodia SCORION

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 08.08 Ne aflăm în zodia LEU

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 07.08 Ne aflăm în zodia LEU