Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Champions League va continua în Lisabona

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Conform noului calendar stabilit de UEFA, sezonul cupelor europene ar urma sa fie reluat, la începutul lunii august cu restul meciurilor programate în faza optimilor de finală.

După ce a analizat mai multe variante pentru finalizarea sezonului 2019/2020, UEFA s-a oprit asupra organizării unui turneu Final 8. În felul acesta, începând cu faza sferturilor de finală, toate echipele rămase în competiție se vor duela într-un singur meci eliminatoriu, pe un singur stadion.

Din cele trei oferte de orgnizare a turneului, Moscova, Lisabona și Frankfurt UEFA a ales capitala Portugaliei meciurile urmând să se joace pe stadionul ”Da Luz”. Decizia oficială va fi anunțată însă în ședința Comitetului Executiv al UEFA programat pentru data de 17 iunie.

Motivele preferinței forului de la Nyon și ale deciziei ce se va oficializa pe 17 iunie:

Cu un număr de 34.693 îmbolnăviri cu noul virus gripal și cu 1.479 de morți, Portugalia este una dintre țările europene cel mai puțin afecatata de coronavirus. Probabil că acesta a fost și motivul pentru care UEFA a ales Lisabona.

Altfel, partidele rămase de jucat în optimile Ligii Campionilor se vor disputa în 4/5 august după încheierea campionatelor naționale.

Până acum se cunosc doar jumătate dintre echipele calificate în sferturile de finală: PSG, Leipzig, Atalanta si Atletico Madrid.
Orașul Istanbul ar fi trebuit sa găzduiască finala ediției din acest an a Ligii Campionilor pe stadionul Ataturk.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns