Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Nelu Tătaru se teme că relaxarea va grăbi al doilea val

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a atenţionat că ar putea urma un val doi al pandemiei de coronavirus odată cu măsurile de relaxare pentru populaţie. Acesta a mai precizat că recomandă menţinerea izolării pentru persoanele care sunt infectate, chiar dacă această măsură nu mai este una obligatorie.

“Eu am spus încă de la început, ne vom gestiona perioada de vară, iar în apropierea lunii septembrie vom vedea cum prognozăm şi începutul anului şcolar. Există o comisie la nivelul Ministerului Educaţiei care pregătesc cum vor gestiona începutul anului şcolar. Noi ne adaptăm şi pregătim în acest moment tot ce înseamnă măsuri… (Sfatul este – n.r.) Cel precaut”, a explicat Tătaru.

Acesta a adăugat că “ne-am bucurat cam devreme”. El a exclus o nouă măsură de închidere a teraselor, însă rămâne de văzut cum va fi pregătită deschiderea restaurantelor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Procurorii invocă noi probe în Dosarul Ursu

IFPLUS DOSARUL URSU

Parchetul General cere revizuirea hotărârii de achitare a inculpaților din ”Dosarul Ursu”

Parchetul general cere revizuirea hotărârii de achitare a inculpaților din ”Dosarul Ursu”.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now