Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Halep, principala favorită la Roma și Roland Garros

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Simona Halep va fi principala favorită la cele mai importante turnee de zgură din această toamnă, cel Premier 5 de la Roma, disputat în perioada 14 – 21 septembrie precum și la Roland Garros, turneu de Grand Slam care va avea loc la Paris în intervalul 27 septembrie – 10 octombrie.

Desemnarea Simonei ca principală favorită vine în contextul în care australianca Asleigh Barty, numărul 1 în tenisul mondial feminin a luat decizia de a nu participa la turneele din Europa. “A fost o decizie foarte greu de luat, dar, din păcate, nu voi juca în Europa în acest an. Ediția de anul trecut a Roland Garros a reprezentat cea mai specială competiție la care am luat parte, așa că nu a fost deloc ușor să iau decizia de a mă retrage anul acesta. Sunt două motive principale care stau în spatele deciziei mele. În primul rând, riscul la care m-aș expune din cauza pandemiei și pregătirea fizică care nu este tocmai optimă”, spune Ashleigh Barty pe rețelele sociale. Pe lângă Barty o altă mare tenismenă a lumii, Serena Williams a transmis că ia în calcul să nu joace în Capitala Franței, temându-se pentru propria sănătate.

“Am probleme grave de sănătate, care mă fac să încerc să stau departe de locurile publice. Am ajuns la spital de mai multe ori în condiţii grave. Voi lua cea mai bună decizie pentru sănătatea mea” a spus fosta lideră în clasamentul WTA.

De precizat că atât Barty cât și Halep nu au luat startul la US Open tocmai pentru a se proteja de o posibilă infectare cu CORONAVIRUS.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns