Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

12.090 de pachete de ţigări descoperite într-o autoutilitară la Decebal

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În 1 octombrie, poliţiştii de frontieră Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare au desfăşurat o acţiune în zona de responsabilitate, pe linia combaterii contrabandei cu ţigări.

Astfel, în jurul orei 14.00, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control, în localitatea Decebal, o autoutilitară pe care erau aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare de Marea Britanie. Maşina era condusă de către un cetăţean român, în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş. La controlul sumar al autoutilitarei, s-a constatat că în compartimentul de marfă se aflau mai multe colete, unele învelite în folie neagră, ocazie cu care şoferul şi mijlocul de transport au fost conduşi la sediul STPF Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor aflate în maşină s-a constatat că acestea conţineau, pe lângă diferite bunuri personale (haine, obiecte electrocasnice etc.) şi 12.090 de pachete cu ţigări de diferite mărci, provenite din magazine de tip duty free din Ucraina, în valoare de aproximativ 142.000 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, autoutilitara, în valoare de aproximativ 16.800 lei, a fost indisponibilizată la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor, iar conducătorul auto este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Sursă: Poliţia de Frontieră

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns