Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Căutat de autoritățile din Portugalia, prins la Vama Petea

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente un tânăr din Bistrița Năsăud, căutat de autoritățile din Portugalia pentru trafic de substanțe interzise.

În 12 octombrie, în jurul orei 22:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţile de frontieră C.M., în vârstă de 29 de ani, din județul Bistrița-Năsăud.

La verificări, polițiștii au constatat că tânărul este căutat de autoritățile din Portugalia, pe numele lui fiind emis, în data de 29 septembrie a.c., un mandat european de reținere pentru săvârșirea infracțiunii de trafic ilicit cu stupefiante și substanțe psihotrope.

Drept urmare, acesta a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursă: Poliția de Frontieră

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Două maşini s-au tamponat frontal între Carei şi Urziceni

Un accident grav de circulaţie a fost înregistrat duminică, 10 martie, în jurul orei 12 şi 50 de minute, pe DN 1F, între localităţile Carei şi Urziceni. Doi tineri din Urziceni, soţi şi soţie au ajuns la spital cu răni grave. Pentru scoaterea lor dintre fiarele contorsionate ale autoturismului a fost necesară intervenţia echipei de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare. Accidentul a fost comis pe fondul unei depăşiri neregulamentare. Cele două maşini, un Opel şi o Skoda s-au tamponat frontal.