Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare: Câte amenzi s-au dat într-o zi pentru nepurtatul măştii?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Polițiștii satmareni, împreuna cu polițiștii de frontiera, jandarmi și polițiștii locali, continua sa desfășoare acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun.

Scopul vizat de aceste acţiuni îl constituie prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

In ultimele 24 de ore au fost verificate 210 de societăți comerciale, restaurante, terase, unităţi tip fastfood, hoteluri, pensiuni şi alte spaţii de cazare, parcuri și zone de agrement, gări, autogări, precum și 105 mijloace de transport în comun.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 151 de sancţiuni
contravenţionale în valoare totală de 23000 de lei.

Toate sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru nepurtarea măștii de siguranță.

Recomandăm cetățenilor să respecte în continuare normele de igienă și de
conduită sanitară, măsurile de distanțare fizică şi să poarte masca de protecţie, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu
atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent, în această perioadă, activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

Sursă: IPJ Satu Mare

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Eu nu pot intelege persoanele care nu cred in pericolul acestui virus.Nu pot,ce nu este de inteles,toata PLANETA sufera este un dezastru planetar.Nu ar trebui sa ne spuna cineva ce sa facem ,instintiv ar trebui sa ne protejam cat mai bine,e vorba de sanatatea noastra,viata noastra.

Lasă un răspuns