Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare va găzdui un nou turneu de baschet feminin

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Consiliul Director al Federației Române de Baschet s-a întrunit într-o ședința în 16 noiembrie. S-au adus noi modificări sezonului 2020-2021 din Liga Națională de baschet feminin.

“Aprobă cu majoritate de voturi (11 pentru) propunerea Departamentului Competiții-Eligibilitate al FR Baschet, prin care Turul LNBF se joacă pe 5 turnee, 3/2/2/2/2 etape, pe 3 grupe de 4 echipe, în 3 localități diferite. La fiecare turneu, componența grupelor se schimbă pentru a facilita desfășurarea tuturor etapelor din tabela Berger”, este una din cele două hotărâri luate luni. Dar Federația de specialitate nu prezintă toate modificările luate. Nici măcar nu a publicat pe site-ul frbaschet.ro un regulament orientativ de desfășurare a sezonului 2020-2021 LNBF. Nu apare nici calendarul. Nimic. Site-ul baschet.ro notează însă că turneul 1 al LNBF va avea loc câteva zile mai târziu față de ce am anunțat și noi inițial. Primul turneu va avea loc în perioada 27-29 noiembrie, iar locația va fi stabilită în curând. Zilele trecute anunțam că primul turneu se va desfășura în două săli din București, sub organizare FRB. Dar acum cluburile care doresc să organizeze primul turneu sunt invitate să-și depună candidatura.

Baschet.ro ne prezintă programul celor cinci turnee din turul campionatului 2020-2021:
• turneul 1: 27-29 noiembrie (3 etape)
• turneul 2: 4-5 decembrie (2 etape)
• turneul 3: 12-13 decembrie (2 etape)
• turneul 4: 19-20 decembrie (2 etape)
• turneul 5: 9-10 ianuarie 2021 (2 etape)

Satu Mare găzduiește o grupă de la primul turneu

De la CSM Satu Mare am aflat marți că primele trei turnee vor avea loc în weekend ul 27-29 noiembrie la Satu Mare, Sfântu Gheorghe și București. La Satu Mare se vor întâlni CSM Satu Mare, U Cluj-Napoca, CSM Oradea și FCC Baschet Arad. La Sfântu Gheorghe vor juca Sepsi, KSE Tg Secuiesc, Olimpia Brașov și CSM Târgoviște, iar la București, Agronomia, Rapid, Phoenix Constanța și CSM Alexandria.

Pe 27 noiembrie vom avea următoarele jocuri în sala LPS “Ecaterina Both”: CSM Oradea-FCC Baschet Arad și CSM Satu Mare – U Cluj Napoca

28 noiembrie: CSM Oradea- U Cluj Napoca și CSM Satu Mare- FCC Baschet Arad

29 noiembrie: U Cluj-Napoca – FCC Baschet Arad și CSM Satu Mare – CSM Oradea.

Echipele participante sunt obligate să efectueze două testări PCR, iar pe parcursul turneului nu au voie să părăsească “bula” de la hotelul la care sunt cazate. Toate partidele vor fi transmise pe canalul de facebook al CSM Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Rezultate la Union Sport

Asculta acest articol Luni s-a desfășurat etapa a 5-a din cea de-a 17-a ediție a campionatului Union Sport la minifotbal