Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Careienul Bicfalvi ajută România să nu piardă la Belfast! Primul gol la națională

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sursă foto: digisport.ro
Sursă foto: digisport.ro

Naționala României de fotbal se întoarce cu un punct din deplasarea din Irlanda de Nord. Băieții lui Mirel Rădoi încheie astfel Grupa 1 din Liga Națiunilor B pe locul 3 cu 8 puncte.

Dincolo de această competiție ne bucurăm pentru că România va urca pe locul 20 în topul naționalelor din Europa astfel că va fi în Urna B (și nu în C) la tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor preliminare pentru Cupa Mondială din 2022.

Îmbucurător pentru județul Satu Mare este și faptul că Eric Bicfalvi a marcat primul gol la națională. Un gol care a salvat România de la un eșec. Careianul a intrat pe teren în ultimele minute făcându-și simțită prezența. Legat de gol, a fost o fază superbă, care a circulat pe traseul Răzvan Marin – Florin Tănase. Ultimul i-a pasat în centrul careului lui Bicfalvi iar acesta din urmă a reluat elegant cu stângul, plasat, pe lângă bară, pe colțul scurt, cam de la 11 metri (min. 81).

Dincolo de gol, ne amintim și de acea fază din minutul 76 în care i-a așezat perfect mingea lui Răzvan Marin, care apoi a ratat.

Irlanda de Nord – România 1-1 (0-0)

Au marcat: Boyce (56) / Erik Bicfalvi (81)

Irlanda de Nord: Peacock-Farrell – Ballard, Evans (cpt.), Cathcart – Kennedy (Lewis, 66), McNair, Smith (Galbraith, 79), Mccann, Dallas – Magennis (McLaughlin, 79), Boyce (Washington, 66). Selecționer: Ian Baraclough.

România: Tătărușanu (cpt.) – Nedelcearu, Cristea, Toșca (Bicfalvi, 74) – Crețu (Mogoș, 64), Marin, Nistor, Camora, – Man (Maxim, 64), Alibec (Băluță, 87), Tănase (C. Ganea, 87). Selecționer: Mirel Rădoi.

CLASAMENT Liga B, Grupa 1
1.Austria 6 4 1 1 13
2.Norvegia 6 3 1 2 10
3.România 6 2 2 2 8
4.Irlanda de Nord 6 0 2 4 2

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns