Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Barcelona are cel mai slab start de campionat din ultimii 30 de ani

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Barcelona are cel mai slab start de sezon de campionat din ultimii 30 de ani după înfrângerea de la Cadiz cu 1-2. Echipa lui Ronald Koeman are doar 14 puncte din 30 posibile, fiind la 12 puncte distanță de liderul Atletico Madrid (înaintea jocurilor de duminică).

De cealaltă parte, nou-promovata Cadiz a câștigat în aces sezon atât împotriva Barcelonei, cât și a Real Madridului.

Meciul contra Barcelonei l-a câștigat în urma a două erori în defensiva catalană. La primul gol din minutul 8, Oscar Mingueza a respins o centrare către propria poartă, iar ter Stegen a deviat balonul în piciorul lui Gimenez.

În repriza a doua, catalanii au egalat datorită autogolului lui Pedro Alcala, însă câteva minute mai târziu, după o eroare a lui Lenglet, Alvaro Negredo a dus scorul la 2-1 în minutul 63.

“Nu ne putem permite să greșim în asemenea fel, primim goluri prea ușor, iar în unele momente ale jocului ne pierdem concentrarea”, a declarat antrenorul olandez la finalul celor 90 de minute. Următorul meci al catalanilor în campionat va fi contra celor de la Levante, însă până atunci catalanii vor avea un duel în CL contra echipei lui Cristiano Ronaldo.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns