Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ovidiu Hațegan revine după scandalul de la PSG – Bașakșehir și va arbitra derby-ul Craiova – FCSB

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

UEFA nu s-a pronunțat, deocamdată, în atât de mediatizatul caz “Colțescu”. În general, lumea se așteaptă la o sancțiune dictată împotriva lui Sebastian Colțescu pentru acele cuvinte – ăla negru – cu care a avut să-l ajute pe Ovidiu Hațegan să identifice un oficial al echipei Istanbul Basaksehir la meciul cu PSG. Probabil că se va lăsa cu o sancțiune dar nu atât de aspră precum se spunea în urmă cu o săptămână.

Dar va fi o sancțiune care va pune capăt carierei internaționale a lui Sebastian Colțescu (43 de ani) care a fost oprit la delegări de CCA. Nu este exclusă o sancțiune și pentru Octavian Șovre, asistentul orădean, dar care figurează în evidențele AJF Satu Mare și care, din exces de zel, a rostit și el ceva cuvinte legate de culoare.

Soarta lui Ovidiu Hațegan, centralul meciului PSG – IBB, cu șanse mari de a fi delegat la turneul final al lui Euro, va fi decisă la începutul săptămânii viitoare. Acum, după ce tonul reproșurilor s-a mai înmuiat, și după ce s-a constatat că și dinspre banca lui IBB au venit niște cuvinte legate de etnicii romi, există posibilitatea ca Hațegan să meargă mai departe. Până atunci,  Hațegan a fost delegat de CCA la un meci important din Liga 1, la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, care va avea loc vineri seara. Pentru Hațegan va fi primul meci pe care îl va arbitra după scandalul de rasism.

Delegarea lui Hațegan la acest important derby, care va decide campioana de toamnă a României, este un semn că el beneficiază în continuare de încrederea UEFA.

Vă reamintim că înaintea acestui meci Universitatea Craiova conduce în clasamentul Ligii 1, cu 31 de puncte,  având un avans de un singur punct în fața FCSB.

Craiova – FCSB se va disputa vineri, cu începere de la ora 20:30 și va fi televizată în direct. Dar până atunci, azi se joacă Sepsi – UTA (17:30) și Dinamo – CFR Cluj. Meciurile contează pentru etapa a 14-a din Liga 1.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns