Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Prinși la volan fără permis, în Băbășești și Stâna

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Luni, 28 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au depistat pe DN 19 F, în localitatea Băbășești, un bărbat, de 29 de ani, din Medieșu Aurit, care se afla la volanul unui autoturism având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat.

În 28 decembrie, în jurul orei 17.00, patrula de ordine și siguranță publică formată din polițiști din cadrul Poliției oraș Ardud și ai Secției Poliție Rurală Beltiug, au depistat pe raza localității Stâna, un bărbat, de 30 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis de conducere.

Sursă: IPJ Satu Mare

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Beţi şi fără permis

Poliţiştii rutieri continuă acţiunile de prevenire a accidentelor de circulaţie, acţiuni ce vor fi intensificate la final de săptămână, pentru a-i responsabiliza pe toţi participanţii la trafic cu privire la importanţa respectării regulilor de circulaţie.