Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Şcolile nu se redeschid pe 11 ianuarie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ministrul Educației spune că data reînceperii cursurilor după vacanța de iarnă, 11 ianuarie 2021, din calendarul anului școlar actual, este un termen “mult prea scurt” pentru a fi redeschise fizic școlile. Sorin Cîmpeanu susține că instituția pe care o conduce “își dorește deschiderea cât mai grabnică a școlilor”, dar asta “în măsura în care situația epidemiologică o va permite”.

Fără să prezinte o situație actualizată a condițiilor epidemiologice sau un plan concret pentru redeschiderea școlilor, ministrul spune că “instituțional” ministerul “își dorește deschiderea cât mai grabnică a școlilor”, însă întrebat de reporter dacă pe 11 ianuarie elevii vor reveni în bănci, Cîmpeanu anunță indirect că nu. Dacă școala s-ar redeschide fizic pe 8 februarie, înseamnă că pe 11 ianuarie elevii ar începe școala tot în format online.

“Conform unui scenariu pe baza căruia reprezentanţii din educaţie discută acum cu reprezentanții din sănătate, grădiniţele şi clasele primare s-ar putea redeschide, spune ministrul educaţiei, la începutul semestrului al doilea, adică luni pe 8 februarie”, potrivit sursei citate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. Firește că nu se deschid!
    La noi totul este în ceață. Fiecare hotărâre, fiecare lege: azi se dă legea, mâine nu se aplică, din motive de CĂ NU SE POATE! Nimeni nu știe cum se aplică un tratament, care este cel potrivit unei vârste, bolnavii mor pe capete și tot ei sunt de vină. Masca se poartă și nu se poartă. Preoții susțin și ei politica lor, normal. Școlile se deschid în 11, apoi, nu se mai deschid până vedem cum e la alții în țară. Spitale nu prea sunt, locurile sunt insuficiente, medicii sunt puțini, cine e de vină? Pensiile și alocațiile cresc, ba nu mai cresc, că, doar, de unde? Asta suntem! Groaznic!
    Se ia o hotărâre, vine altul țipă și o contestă. Se renunță repede la ea și…gata. Cineva adoarme și ia salariu.

Lasă un răspuns