Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Kelemen Hunor, întrevedere cu ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vicepremierul Kelemen Hunor a discutat cu ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Andrew Noble despre menţinerea parteneriatului dintre România şi Marea Britanie.

“Astăzi l-am primit pe Excelența Sa domnul Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii la București, cu care am avut o discuție, printre altele, despre provocările pandemiei de coronavirus și etapa de tranziție post-Brexit.

Este important să putem menține un parteneriat bun între cele două țări în aceste momente dificile, dar trebuie, de asemenea, să avem și obiective mai ambițioase: în domeniile în care este posibil, trebuie să progresăm, să exploatăm noi oportunități. Prin urmare, trebuie să ne orientăm spre o cooperare mai strânsă între România și Regatul Unit al Marii Britanii în domeniul managementului ecologic și dezvoltării durabile, al eliminării inechităților sociale și al elaborării unei strategii de gestionare a situației romilor. Ambasadorul a spus că instituția pe care o conduce acordă o atenție specială combaterii traficului de persoane și a infracțiunilor comise împotriva minorilor. Mi-a adresat rugămintea, ca și Guvernul României să-și concentreze resursele asupra acestora. 

Am fost de acord cu domnul Andrew Noble că obiectivele formulate de coaliția de guvernare la care participă și UDMR sunt orientate spre viitor.” a scris Kelemen Hunor pe Facebook. 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns