Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CSM Bucureşti bate clar SCM Râmnicu Vâlcea

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cele mai importante echipei ale ultimelor sezoane din Liga Naţională, SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti s-au duelat sâmbătă în meciul tur din optimile Ligii Campionilor la handbal feminin, în sala “Traian”. CSM a predat o lecţie de handbal adversarelor de la Vâlcea.

Prima parte a stat sub semnul echilibrului, chiar dacă Vâlcea a condus şi la două goluri diferenţă, 8-6, la jumătatea primei reprize. Însă echipa care a intrat la cabine în avantaj a fost CSM Bucureşti, 13-12 şi se anunţa o repriză a doua la fel de interesantă.

Însă elevele lui Adrian Vasile au turat mai tare motoarele şi s-au desprins încă din start şi încet şi sigur s-au dus spre o victorie care poate asigura calificarea în sferturile Ligii. Spre finalul jocului, fetele de la CSM şi-au permis să facă chiar şi spectacol, diferenţa finală fiind chiar de 9 reuşite. Scor final 24-33 şi gruparea din Capitală este favorită clară la accederea în faza superioară.

Meciul retur se joacă peste o săptămână, sâmbătă, 13 martie, de la ora 17:00, la Bucureşti.

Tot sâmbătă s-a jucat şi partida dintre Ljubljana – ŢSKA Moscova, încheiată cu scorul de 25-20. Câştigătoarea acestui duel va juca cu învingătoarea din confruntarea formaţiilor din România.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns