Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PSD depune plângere penală

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Miercuri și joi, social democrații vor depune plângeri penale împotriva fostului premier Ludovic Orban, a prim-ministrului Florin Cîțu a miniștrilor și prefecților care au semnat fundamentarea Anexei 7.03 a bugetului pentru anul 2021. Anunțul a fost făcut de președintele PSD Marcel Ciolacu. Potrivit acestuia prin Anexa 7.03 a bugetului pe 2021 au fost alocate 380 milioane doar administraţiilor locale ale celor trei partide care formează coaliţia de guvernare.

„Miercuri şi joi se vor depune plângerile penale pe Anexa 7.03 la buget”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat luni la finalul BPN al PSD despre subiect.  El a adăugat că este o premieră în ultimii 30 de ani şi suma de 380 milioane a fost alocată numai administraţiilor locale ale celor trei partide care formează coaliţia de guvernare.

„Nu există documente care ajung pe masa prim-ministrului pentru a fi probate în ședința de Guvern dacă nu sunt fundamentate. Anexa 7.03 atribuie fonduri din bugetul național numai administrațiilor conduse de către reprezentanți ai PNL, USR sau UDMR. Nu s-a întâmplat acest lucru niciodată în 30 de ani în România. Dorim să știm clar de la Procuratură, dacă Guevrnul nu a putut să ne lămurească, cine a justificat alocarea acestor fonduri”, a declarat Marcel Ciolacu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns