Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Floretista Maria Chiorean, în formă bună după o pauză de peste un an

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Campionatul Național de floretă la cadeți și juniori a început miercuri în București. În prima zi s-a desfășurat proba feminină la cadeți, la start prezentându-se 25 de sportive din țară. Cel mai bun loc de la CS Satu Mare l-a obținut Maria Chiorean.

Cu 7 victorii și 3 înfrângeri, în cele două runde de grupe, sătmăreanca a trecut pe tabloul de 32 de Sofia Voicu (Balestra București), cu un sec 15-0. În continuare, Maria Chiorean a eliminat-o pe Dalia Preda (Triumf București), scor 15-12, după care a pierdut pe tabloul de 8 împotriva floretistei Karina Vasile (CSA Steaua), scor 3-15. De precizat că stelista a și câștigat titlul național. Sătmăreanca a încheiat concursul pe locul 8.

”Maria s-a comportat foarte bine având în vedere că vine după o pauză competițională de mai bine de un an. A făcut meciuri foarte bune în condițiile în care are 15 ani, adică mai are un an de speranțe. Ne bucurăm pentru rezultatul obținut azi”, ne-a declarat antrenorul Arnold Izsaki.

Rezultatele celoralalte sătmărence: Sara Serghie – locul 20, Rebeka Draveczky – 22.

Campionatul de la București continuă. Program şi sportivii de la CS Satu Mare participanţi:

Joi, 11 martie, feminin-junioare: Maria Chiorean, Rebeka Draveczky, Sara Serghie, Diana Virag, Melissa Korossy, Teodora Şofran, Diana Şuta.
Vineri, 12 martie, masculin-cadeţi: Adam Doboczi, Răzvan Nojea, Nicolas Pop, Matei Serghie.
Sâmbătă, 13 martie, masculin-juniori: Adam Doboczi, Răzvan Nojea, Nicolas Pop, Matei Serghie.

Floreta de la CS Satu Mare este antrenată de Arnold Izsaki, Dan Şuta, Attila File şi Eva Lengyel.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

“Stranierii” pentru Argentina

Asculta acest articol Pentru amicalul de miercuri 5 martie, de la Bucureşti, cu Argentina, antrenorul tricolorilor, Victor Piţurcă a convocat