Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Femeie din Sălaj prinsă cu aproape 20 de kilograme de tutun la Urziceni

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vineri, 19 martie, în jurul orei 19.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, judeţul Satu Mare, pe sensul de intrare în ţară, o persoana de sex feminin, cetăţean român B.I., în vârstă de 44 de ani, cu domiciliul în judeţul Sălaj, care conducea un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România.

În timpul controlului specific, poliţiştii de frontieră au observat mai multe pungi cu tutun, fapt pentru care s-a efectuat un control amănunţit asupra autovehiculului, şoferului şi bagajelor.

Astfel, au fost descoperite ascunse prin bagajele personale mai multe pungi cu tutun. În urma inventarierii, s-a constatat că este vorba de 19,73 kg, în valoare de 2.000 lei. Tutunul a fost ridicat în vederea confiscării, iar femeia este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării peste limita a 10.000 de ţigarete sau 1 kg de tutun.

Sursă: Poliţia de Frontieră

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Un bărbat de 42 de ani a condus cu 167 km pe oră

In data de 11 august, în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 219 sancţiuni contravenţionale în valoare de 19.420 lei. Un bărbat de 42 ani a condus cu 167 km/h.

Sigla Informatia Zilei

Razie pe şoselele din judeţ

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 138 sancţiuni contravenţionale în valoare de 9.250 lei.