Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cele 19 medalii de la Europene, premiate la Ministerul Tineretului și Sportului

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Încă de luni, invitata emisiunii Panoramic Sportiv de la Informația TV ne transmitea că urmează o premiere la Ministerul Tineretului și Sportului. Și a avut dreptate Tanita Groza-Zetea, membru în Biroul Federal la Culturism și Fitness.

Sportivii lotului național, medaliați la Campionatele Europene din Spania, au fost premiați de Carol-Eduard Novák, ministrul Tineretului și Sportului. Cei 19 sportivi medaliați au fost însoțiți de Gabriel Toncean,  președintele Federației Române de Culturism și Fitness (FRCF),  dar și de antrenorii lotului de culturism și fitness, Costel Torcea, Cristian Firică și Gusti Moldovan.

Ministrul  Tineretului și Sportului, Carol-Eduard Novák, le-a înmânat sportivilor și oficialilor diplome de merit, felicitându-i totodată, pentru rezultatele obținute.

”Doresc să vă felicit personal pentru reușitele extraordinare de la Campionatele Europene din Spania, de unde ați revenit încărcați de medalii și rezultate frumoase”, a subliniat ministrul Tineretului și Sportului.

Președintele RFCF, Gabriel Toncean s-a arătat încântat și onorat de invitația primită de lotul României de culturism și fitness.

“Am avut plăcerea de a fi felicitați de către ministrul Tineretului și Sportului pentru rezultatele excepționale obținute la Campionatul European din Spania. Îi mulțumim domnului ministrul Carol-Eduard Novák pentru primirea călduroasă! Îi felicit din nou pe membrii lotului sportiv al României pentru cele 19 medalii câștigate și pe toți colegii mei din cadrul FRCF pentru munca depusă!”, a declarat Gabriel Toncean.

Amintim că la Campionatele Europene din Spania, 29 de sportivi din lotul național de culturism și fitness s-au calificat în finale, reușind să obțină 19 medalii. Componenții lotului au cucerit patru medalii de aur, 11  medalii de argint  și patru medalii de bronz. Totodată s-au obținut două locuri 4, șase locuri 5 și două locuri 6. Rezultatele obținute de sportivii români sunt excepționale, cele mai bune de până acum, din istoria Federației.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns