Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Președintele PNL, atac la partenerii de guvernare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Ludovic Orban
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că liberalii trebuie să sprijine valorile tradiţionale ale românilor, precum familia, biserica, satul românesc, comunitatea, context în care a afirmat că PNL are nişte parteneri de guvernare care de multe ori se comportă ca şi cum nu s-ar fi născut în România.

“Avem nişte parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici. Nu i-am văzut la Ziua Drapelului naţional, nu i-am văzut la momente esenţiale în celebrarea a tot ceea ce este simbol al naţiunii române, ca să nu spun că nu i-am văzut jurând pe Biblie şi nu i-am văzut făcând cruce. Noi suntem altfel, noi suntem un partid care este născut din fibra poporului român, un partid care ţine cont de toată matricea componentă a personalităţii României, noi trebuie să fim partidul care are forţa şi capacitatea de a apăra fiecare român, indiferent unde este el, că este în România sau că trăieşte în orice ţară din Europa sau din lume”, a spus Orban, duminică, la şedinţa de alegeri interne din cadrul Organizaţiei PNL Bacău.

El a arătat că liberalii trebuie să sprijine valorile tradiţionale ale românilor. “De la 1875 PNL a fost motorul dezvoltării României şi aşa trebuie să rămânem în continuare, dar trebuie să fim Partidul Naţional Liberal, puternic ancoraţi în istoria noastră, în tradiţiile noastre”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

5 comentarii

  1. 1. Ludovic Orban este de religie unitariană. Enoriașii acestei biserici nu fac cruce. Dacă dânsul face, înseamnă că numai de gura lumii o face.
    2. A fi un bun patriot nu înseamnă să faci cruce, nici să te afișezi la festivități. A fi patriot se compune din lucruri mărunte de zi cu zi, de exemplu:
    – să respecți legile și să nu cauți mereu portițe prin care poți să le ocolești;
    – să nu comiți acte ilegale nici în străinătate, compromițând astfel imaginea țării;
    – să-ți plătești corect impozitele și taxele;
    – să nu execuți și să nu pretinzi de la alții muncă la negru;
    – să-ți respecți concetățenii, mai ales vecinii, să nu le perturbi liniștea;
    – în trafic să circuli cu atenție, să eviți manevrele cu care poți să pui în pericol integritatea corporală a celorlalți participanți la trafic;
    – să nu arunci gunoiul pe stradă și în natură, eventual să mai ridici câte o bucată aruncată de alții;
    – să mai ajuți din când în când câte o persoană necăjită;
    – să-ți educi copilul în spiritul celor descrise mai sus;
    – și multe altele din astea mărunte-mărunte.
    Dacă reușești să ții de toate astea, atunci poți te afișezi în postura de “mare patriot”, să scuturi steagul la sărbători, să-ți pui pe piept cocarda cu tricolorul, că altfel acesta devine un gest GOL.

  2. Propaganda ieftina populista,…, nimic altceva !!!. Acesti Hoti ai neamului care ne conduc si pe care-i meritati pe deplin pt. ca i-ati votat (!!!) nu-s capabili sa apere nici pe cei 20% din populatie care sufera de invazia ursilor care produc pagube populatiei si implicit al economiei. Si nu doar celor din Tinutul Secuiesc ci si celor din regiunilor romanesti ( Prahova, Bistrita, Neamt, Brasov, Suceava, etc ) , adica romanilor !!!. PNL s-a transformat in frana al dezvoltarii romaniei!!! PNL nici nu mai exista decat doar cu numele in rest este format in majoritate din hoti oportunisti neocomunisti ( PSD, PDSR, PDL , etc )!.Valorile actuale ale PNL-lui sunt cele pe care-i apara si anume : saracia, hotia, coruptia, minciuna, smecheria, nepotismele, cumetriile pe care le aplica zi de zi !. Restul e nutret ( propaganda ieftina) pt. cei multi dar prosti !!!. In fata mea, Orban Lajos nu mai are credibilitate !!!. Ce dezvoltare avem cand preturile cresc iar neamul saraceste pe zi ce trece ?….. Dezvoltare este la PNL care se imbogatesc din imprumuturi pe care noi vom trebui sa-i platim cu dobanda, poate si generatia urmatoare !.

  3. Nu sunt fan PNL, cu atat mai putin al lui L.Orban…..dar, sunt de acord cu el, in ceea ce priveste USR+, o adunatura neo-marxista, globalist-ultraliberala, totalmente impotriva valorilor traditionale…..Oare parintii lui Barna, Ciolos,Nicusor Dan si restul…. asa i-au crescut si educat????Chiar nu pot sa cred…

Lasă un răspuns