Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ministrul Finanţelor, revocat de premierul Cîţu

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Florin Cîţu a organizat joi, 8 iulie, o conferinţă de presă în care a declarat că s-a trimis la Cotroceni o cerere de revocare a ministrului Finanţelor Alexandru Nazare. Acesta ar fi refuzat să îşi dea demisia. Conform digi24.ro, Nazare nu ar fi fost de acord cu rectificarea bugetară preferenţială faţă de anumiţi primari liberali.

“Decizia am luat-o după o analiză la şase luni. Avem proiecte întârziate la ministerul Finanţelor”, a spus premierul, care va prelua interimatul.

Alexandru Nazare a scris pe pagina sa de Facebook despre şedinţa de Guvern de astăzi dar a omis să aducă în discuţie demiterea sa.

Nazare a scris: “În şedinţa de Guvern de astăzi, am majorat bugetul maxim al schemei de ajutor de stat institutită prin HG 807/2014 la 6,38 mld. lei, concomitent cu prelungirea valabilităţii acesteia până la finalul anului 2023.

Totodată, am introdus şi sectorul construcţiilor în rândul beneficiarilor eligibili ai schemei de ajutor de stat.

Susţinerea mediului de afaceri reprezintă o prioritate a mandatului meu, iar prin modificările aprobate astăzi am urmărit să facilităm accesul la finanţate pentru un număr cât mai mare de beneficiari, având ca obiectiv stimularea investiţiilor private, dezvoltarea regională şi crearea de noi locuri de muncă”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns