Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

UPDATE, Apa: tânărul înecat în balastieră a fost găsit duminică

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

UPDATE: Tânărul înecat sâmbătă a fost găsit duminică dimineaţa, în jurul orei 10,20.

 

Sâmbătă, 10 iulie, în jurul orei 19:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru căutarea unei persoane, posibil decedată, în balastiera la Apa.
Tânărul, în vârsta de 22 de ani, din Seini, se afla cu hidrobicicleta când a căzut în apa sub privirile prietenilor, care au încercat să îl salveze, dar fără rezultat.
La faţa locului s-au deplasat 2 echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă dotată cu barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD cu echipaj de prim ajutor.
Timp de mai bine de 2 ore pompierii militari au căutat trupul băiatului.
În sprijin, au fost solicitaţi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Avram Iancu” al judeţului Cluj, 4 scafandri militari care duminică dimineaţă, vor suplimenta forţele pentru căutarea băiatului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Centrul Militar Judeţean a aniversat 45 de ani de la înfiinţare

În 15 februarie 2013, la sediul Centrului Militar Judeţean Satu Mare, s-au desfăşurat activităţi specifice prilejuite de aniversarea a 45 de ani de la înfiinţarea acestei instituţii.

Alături de personalul centrului militar s-au aflat în aceste momente festive prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea-Vasile Govor, viceprimarul municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca, comandantul Centrului Militar Zonal Cluj, col. Dorel Costraş, comandanţii şi şefii instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii şi apărării naţionale din municipiul Satu Mare, comandanţi ai instituţiilor militare din zona de responsabilitate a centrului militar şi din proximitatea judeţului Satu Mare, foşti comandanţi ai centrului militar, colaboratori şi apropiaţi.