Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Biciclist acroşat între Gelu şi Terebeşti, de un autoturism condus de un bărbat beat şi fără permis

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Mai multe accidente rutiere s-au produs la sfârșit de săptămână în județul Satu Mare. Despre altele am mai scris separat, iar în acest articol mai prezentăm două evenimente rutiere.

Duminică, 11 iulie, în jurul orei 22:30, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că un autoturism a acroșat un biciclist pe DJ 108 L, între localitățile Gelu și Terebești, după care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma verificărilor efectuate și a mobilizării polițiștilor, a fost depistată persoana bănuită că a acroșat biciclistul, pe raza localității Moftinu Mare și a fost identificată ca fiind un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Terebești.

Polițiștii au stabilit faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere de nicio categorie și că de asemenea, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, astfel că fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În urma evenimentului rutier, biciclistul, un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Satu Mare, a suferit vătămări corporale ușoare. În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului.

Ciocnire la Doba între o motocicletă și un autoturism

Sâmbătă, 10 iulie, în jurul orei 16.00, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 19, în localitatea Doba, la intersecția cu DJ 195, a avut loc un eveniment rutier. În urma primelor cercetări efectuate la fața locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 49 de ani, din Satu Mare, conducând o motocicletă a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 40 de ani, din Suceava.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a motociclistului. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Hrip: Bataie intre doi barbati

In 15 aprilie, in jurul orei 14 si 35 de minute, la Hrip a avut loc o altercatie intre doi barbati. Constantin V., de 39 ani a fost batut de un localnic.