Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sătmăreanul Luca Năstruț va juca la BC CSU Sibiu, echipă antrenată de Dan Fleșeriu

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sătmăreanul Luca Năstruț este un tânăr baschetbalist de perspectivă și pentru sezonul 2021-2022 va juca la BC CSU Sibiu. Dacă totul decurge cum trebuie, baschetbalistul sătmărean va bifa primele sale minute în Liga Națională masculină de senori.

În vârstă de 18 ani, Luca a evoluat la LPS Bihor, iar anul trecut a fost inclus în lotul lărgit al CSM CSU Oradea. În această vară a fost aproape de un transfer la CSA Steaua.

”Mă bucur că am ocazia să fac parte din familia BC CSU Sibiu. Am venit la Sibiu cu dorință de muncă și joc și aștept cu nerăbdare începerea noului sezon. Îmi doresc ca suporterii să fie alături de noi la fiecare meci, în număr cât mai mare! HAI, CSU!”, a spus Luca Năstruț.

Sătmăreanul are la activ mai multe participări în cadrul competițiilor naționale de juniori, dar a făcut parte și din lotul național U20 anul acesta, iar în 2019 a fost cooptat în lotul României prezent la Campionatul European Under U16.

”Luca este unul dintre jucătorii de perspectivă care își dorește să obțină un rol important la seniori. Alături de juniorii formați la clubul nostru, Luca poate să devină una din opțiunile importante pentru jucătorul de U23 și nu numai. Depinde doar de ambiția și de puterea lor de muncă, să își câștige rolul în echipă, așa cum, acum deja 3 sezoane, a reușit Lucas Tohătan să devină piesa de bază a echipei noastre”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu, ex-antrenor la CSM Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns