Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cutremur în Coaliţie. Premierul l-a demis pe ministrul Justiţiei

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Stelian Ion

Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri seară demiterea ministrului Justiției, Stelian Ion (USR PLUS). Cererea de revocare a fost trimisă președintelui Klaus Iohannis. Lucian Bode va fi ministrul interimar al Justiției.

“Am luat o decizie necesară. Acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţie a ministrului Justiţiei, domnul Stelian Ion”, a declarat Florin Cîţu miercuri seară, la câteva minute după ședința de guvern amânată, care a durat doar câteva minute.

Florin Cîțu i-a reproșat lui Stelian Ion că “șantajează poporul român” prin blocarea unor proiecte de dezvoltare și, de asemenea, că nu a reușit desființarea Secției pentru investigarea magistraților.

“Nu voi accepta în Guvernul Romîniei miniștri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care (…) nu a reușit să se impună în coaliție, nu a reușit să-și ducă la bun sfârșit proiectele. Un exemplu este desființarea Secției speciale, care nici după opt luni de mandat nu a fost desființată. 

A bloca activitatea guvernului doar pentru că nu ești de acord să dezvolți comunitățile înseamnă încălcarea mandatului dat de Parlament prin programul de guvernare. 

Nu voi permite ca poporul romîn să fie șantajat”, a spus premierul. 

Premierul a făcut apel la USR PLUS să nu iasă de la guvernare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. US(uge)R-PLUS prin asta a incasat inca un sut in fund bine meritat !!!!. Din cate observ, PNL-ul si UDMRaiul le cam iau la suturi pe acesti derbedei habarnisti neomarxisti !!!. Ce intelegere au mai facut acestia cand USugeR-istii nu sunt bagati in seama ???. USugeR-ul este tratat ca copilul prost al coalitiei alaturi de magarul Ciolos de la PLUS.!. Dar e bine asa, eu le sustin (Y Y)….

1 trackback / pingback

  1. Cutremur în Coaliţie. Premierul L-a Demis Pe Ministrul Justiţiei | Informaţia Zilei » Stiri Pro

Lasă un răspuns