Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare: 24 – 26 septembrie, 3 zile de spectacole în centrul oraşului

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Primar Kereskenyi – conferinta

Miercuri, de la ora 12.00, în Grădina Romei, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a susținut o conferință de presă, în care a atins trei subiecte importante: evenimentul Toamna Sătmăreană, situația școlilor din municipiul Satu Mare la început de an, respectiv recentele numiri de directori de școli.

Edilul a anunțat faptul că sătmărenii vor avea parte de un eveniment de mare anvergură în intervalul 24 – 26 septembrie. Este voba despre “Toamna sătmăreană” care, deși va avea capete de afiș precum Andra sau Inna, nu urmărește să înlocuiască Zilele Orașului. Este un program-pilot care, dacă va fi pe placul sătmărenilor, va fi reluat anul următor.

“Și așa cum v-am spus și am avut în planuri să organizăm un eveniment important, Toamna Sătmăreană, care va avea loc între 24-26 septembrie, bineînțeles în situația în care pandemia, situația epidemiologică ne va permite acest lucru, dar așa se pare că în municipiu incidența nu este mare și în următoarele două săptămâni nu va crește semnificativ ca să nu putem organiza acest eveniment. Capetele de afiș la Toamna Sătmăreană am ales, în urma consultării sătmărenilor, în urma unor sondaje de opinie, dacă vreți, și în urma acestor consultări am finalizat programul evenimentului conform căruia în ziua de vineri va concerta Inna și vor fi și DJ-uri sâmbătă, formația WellHello din Ungaria și Andra, iar ziua de duminică va fi dedicată folclorului.

Detaliile despre eveniment și despre condițiile de participare în această situație Covid-19 le va prezenta domnul manager al Centrului Cultural GM Zamfirescu, domnul Butka Gergo”, a precizat primarul municipiului Satu Mare.

Managerul Centrului GM Zamfirescu a declarat că evenimentul se va desfășura în Piața Libertății din centrul municipiului, aceasta fiind principala locație a Toamnei Sătmărenilor.

Sătmărenii trebuie să știe că de joi seara circulația în zona centrală va fi închisă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns